Verzenden & Retourneren

Gratis en snelle bezorging
Als je de bestelling voor 18:00 uur is geplaatst, wordt je bestelling diezelfde (werk)dag nog gratis verzonden. Dit betekent dat wij de bestelling dan overdragen aan onze partner PostNL, meestal heb je je bestelling dan de volgende dag al in huis. Soms doet PostNL er iets langer over dan de gewoonlijke 1-2 bezorgdagen, bijvoorbeeld door slechte weersomstandigheden, de feestdagen of andere vertragingen. Bestellingen naar België doen er doorgaans iets langer over; vaak 3-4 werkdagen. Overigens zijn zondag en maandag geen bezorgdagen voor PostNL.

Bezorging via PostNL en DHL
Wij verzenden alle bestellingen via PostNL of DHL . Wil je je bestelling kunnen volgen? Dan kun je tijdens het afrekenproces kiezen voor verzenden met ‘Track & Trace’. Wij zullen het pakket dan als brievenbuspakket versturen, het voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te blijven maar je het pakket wel kunt volgen aan de hand van een trackingcode. 

Gratis verzending
Al onze bestellingen binnen Nederland worden GRATIS verzonden, ongeacht de prijs of het gewicht van je bestelling.

Retourneren

Verkeerd product ontvangen?
Heb je een verkeerde product ontvangen? Excuses, neem dan eerst contact op via de mail zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen! 

Beroepen op je herroepingsrecht? 
Heb je iets verkeerds besteld of spijt van de bestelling? Geen probleem! Je kunt de order binnen 30 werkdagen na ontvangst tegen de volgende voorwaarden retourneren:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 16 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag via de door jouw gekozen betaalmethode retour gestort.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele nieuwstaat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.