wei zijn wij ?

Hollandtel.nl in Nunspeet beschikt over een grote collectie van bekende merken hoesjes en accessoires voor telefoons en tablets en ook Onderdelen en reparatie en tweedehands telefoon . wij bieden op dit moment echt goede korting voor al Producten met garantie ook, als je door ons een kapotte scherm reparatie hebt gehad en het tot 3 maanden garantie + gratis Haal en Breng Service (Alleen in Nunspeet en 10km ronde van Nunspeet) Service Onze klantenservice is per mail elke werkdag bereikbaar van 10:00 uur tot 21:00 uur. Klachten Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht via info@hollandtel.nl door te geven. we zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Vragen? Indien u vragen heeft of contact met ons wenst op te nemen, kan dat via e-mail , wij trachten al uw vragen binnen de dag te beantwoorden.

✅ Garantie !

Bij onze website U heeft 100% zes maanden garantie op alle producten en ook op alle Reparatie.

Veilig en eenvoudig bestellen

Daarnaast willen we het onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken om een bestelling te plaatsen. Daarom kiezen wij bewust voor een kleiner maar zorgvuldig gekozen assortiment en maken wij het daadwerkelijk bestellen zo eenvoudig mogelijk. Ook kun je zelf kiezen uit verschillende betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal en AfterPay.

Betrouwbaarheid

Klantenbinding vinden zij zéér belangrijk en daarom proberen wij je bijvoorbeeld bij vragen zo snel mogelijk te kunnen helpen. Wil je meer lezen over eerdere ervaringen van klanten? Kijk gerust rond op Webwinkelkeur! Dit is een onafhankelijk platform waarop klanten hun referentie kunnen achterlaten

✅ Contactgegevens

Hollandtel.nl
Vangstok 3 NUNSPEET

8071MS

Provincies
Gelderland

Telefoonnummer : 0628366815

Email: info@hollandtel.nl

KvK-nummer: 77985907
Btw-identificatienummer: NL003267701B97

IBAN:NL86INGB0007979438